Op 1 september 2000 is Metaalbewerking Konings gestart aan de Meeten 70 in Roosendaal, waar wij nog steeds gevestigd zijn.

Metaalbewerking Konings is een toeleverancier op het gebied van verspanende werkzaamheden in de metaalsector. Precisie vakwerk op basis van de aanwezige kennis en ervaring, het vakmanschap en daarnaast het verlenen van een optimale service maakt Metaalbewerking Konings een betrouwbare partner.

Metaalbewerking Konings is gespecialiseerd in zowel seriematig als enkelstuks werk.

Met een veelzijdig machinepark en ervaren mensen zijn wij in staat om een verscheidenheid aan producten te leveren van hoogwaardige kwaliteit, waarbij vanaf tekening tot aan het eindproduct alles in eigen beheer plaats vindt.

Door de diverse werknemers is er binnen Metaalbewerking Konings meer dan 25 jaar ervaring in afsluiters.

Sinds kort is Metaalbewerking Konings ook in staat om uw technische tekeningen uit te werken, voor meer informatie zie Tekenwerk.

In 2016 is Metaalbewerking Konings druk bezig geweest met het implementeren van het kwaliteitssysteem ISO 9001 en heeft het kwaliteits keurmerk ISO 9001, versie 2015 behaald!

Dit certificaat staat garant voor de internationale norm die gesteld wordt voor een kwaliteitsmanagement. De norm voorziet de organisatie in een aantal procedures waarmee een logische aanpak van de beheersing van kwaliteit wordt gewaarborgd.